14 tisíc nově nakažených v zemi. A výsměch lidem: Prymula šel v noci do restaurace bez roušky!
Se štěněcíma očima prosí lidi, ať mu pomohou v jeho práci. Ale pak se jim vysměje svým chováním. Roman Prymula.
Litoměřice

ČR – V Česku přibylo za čtvrtek dalších 14 151 potvrzených případů nákazy novým koronavirem. V Ústeckém kraji uvedla krajská hygiena ke čtvrteční 18. hodině 967 případů za posledních 24 hodin. A strůjce nově zavedených přísných opatření, ministr Roman Prymula, se vysmál Čechům. Podle Blesku byl v noci bez roušky u dalších lidí a v restauraci, která měla mít zavřeno.

Deníku Blesk se povedly fotografie roku. Zachycují šéfa zdravotnického resortu, která tak úpěnlivě žádá Čechy o dodržování opatření, jak na ně sám nedbá! Opozice již požaduje jeho rezignaci.

Stejné seance se účastnil podle Blesku také šéf poslanců ANO Jaroslav Faltýnek. Ani on si s dodržováním jednoduchých hygienických zásad, na kterých se spolupodílel, hlavu nelámal.

„Pamatujete na prasata v Orwellově Farmě zvířat? Přesně tak to je u nás. Všichni jsou si rovni, někdo rovnější. Tihle papaláši nemohou vést dobře náš stát v krizi. Nemají na to ne jen manažersky, ale hlavně morálně. Důvěra je základ. Bez ní se vládnout nedá. Rezignujte,“ reagoval mezi prvními na kauzu předseda STAN Vít Rakušan.

Prymula se ke svému chování ještě nevyjádřil. Nedostupný je v pátek dopoledne také web Vlády ČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru