VIDEO: Eva Decastelo: Doteď jsem myslela, že jsem dobrá řidička. Potom na mosteckém polygonu vychválila Suzuki
Eva Decastelo za volantem Suzuki na mosteckém polygonu. Foto: e-deniky.cz
Litoměřice

Most - Historicky první ročník kurzu bezpečné jízdy pořádaný Suzuki a určený výhradně ženám řidičkám, se konal na mosteckém polygonu. Sešla se tam asi stovka vozů Suzuki i dvě známé tváře – Anička Slováčková a Eva Decastelo. Toto byla akce Superřidička 2022.

"Hlavním bodem programu je dnes kurz bezpečné jízdy, kdy po absolvování teoretické přípravy si na polygonu budou řidičky zkoušet chování vozidel v extrémních situacích. Tak aby byly dobře připraveny na běžný provoz," uvedl na začátku dne pro náš server Tomáš Teufel, ředitel Suzuki Česká republika. Připravený byl i doprovodný program.

https://www.youtube.com/watch?v=qOG__Pd7iRw

Na polygonu se sešla vozidla napříč celou modelovou řadou Suzuki. Dámy si vyzkoušely pod vedením zkušených a trpělivých instruktorů krizové brzdění, smyky, výhybné manévry nebo parkování na přesnost. Mezi řidičkami byly i dvě ambasadorky značky.

"Doteď jsem si myslela, že jsem dobrá řidička. A teď mám pocit, že bych ten řidičák měla vrátit. Miluju Suzuki a miluju čtyřkolky a jsem moc ráda, že tady mám šanci si vyzkoušet, jak ta čtyřkolka v reálu funguje, protože na klasických silnicích, kde jezdím opravdu opatrně, si to člověk tolik neužije," prohlásila herečka a moderátorka Eva Decastelo.

"Jezdí se mi krásně, se Suzuki jsem začínala a tuhle značku miluju. Dnešní kurz je skvělý. Člověk se tu naučí, jak se zachovat v krizových situacích, které nás mohou každý den potkat na silnicích. Jsem moc ráda, že tady mohu být, svěřila se Anna Julie Slováčková, zpěvačka a herečka.

Místo úvodních obav se nakonec u účastnic kurzu dostavily pocity spokojenosti a radosti. Navíc jsou bohatší o mnoho nových zkušeností. Vždyť jsou to teď také Superřidičky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru