S Hyundaiem jsem vyjel i terén přístupný jen traktorům, na vrcholek Beskyd, říká šéfredaktor Myslivosti Jiří Kasina
Jiří Kasina a Josef Solnař.
Litoměřice

Most - Jezdil vozy značky Škoda a pak přesedlal na značku Hyundai. Na tu nedá dopustit, díky jejich SUV se dostane i tam, kam vyjede jen traktor.

Šéfredaktor časopisu Myslivost Jiří Kasina si již poněkolikáté odvezl z Autosalonu Most nový vůz. Po České republice může díky Josefu Solnařovi z mosteckého autosalonu jezdit bezpečně. Tento měsíc si Jiří Kasina převzal nový vůz Hyundai Tucson. Patří totiž k těm, které Autosalon Most pravidelně podporuje.

„Pro pana Kasinu je jeho práce životním posláním. Znám ho již řadu let, kromě časopisu Myslivost dělá také spoustu věcí pro mládež, objíždí po celé republice spoustu akcí, mnoho jich také pořádá a jsou masové. Máme spolu dobré vztahy, to, že jsem už 35 let myslivec, tady asi už každý ví, proto je mi činnost pana Kasiny hodně blízká a podporujeme ji,“ uvedl Josef Solnař.

Do škodovky by už nešel

„Vystřídal jsem asi osm škodovek jako redakční auto a když se nám poslední škodovka porouchala, tak mi Pepa doporučil značku Hyundai. A já musím říct, že bych zpátky do škodovky už nešel. Dokonce jsem měl s jedním z Hyundaiů i autohavárii. Ne mojí vinou jsme se na křižovatce střetl s dalším autem. Škodovka z protisměru odjela na odtahovém voze a já jsem u svého Hyundai ix35 měl jen ohnutý blatník a do servisu jsem dojel po vlastní ose,“ sdělil Jiří Kasina.

SUV značky Hyundai jsou skvělým parťákem pro myslivce

Šéfredaktor časopisu Myslivost má se značkou Hyundai velké zkušenosti, pro svůj časopis totiž testuje vozy této značky. Zjistil tak, že SUV této značky s pohonem na všechna čtyři kola jsou velmi vhodná auta pro myslivce.

„Musím říci, že když jezdím na různé myslivecké akce, tak zjišťuji, že mezi myslivci přibývá majitelů vozů značky Hyundai. Myslivci již vědí, že to jsou poctivá auta, úžasná do terénu. Co ta auta projedou v terénu je až neuvěřitelné,“ doplnil Jiří Kasina a dovyprávěl svoji zkušenost: „Už třicet let objíždím myslivecké památky Čech a Moravy a dělám takový přehled lokalit v České republice, kde je celá řada pomníčků a památníčků, různě umístěných po lesních cestách či v lese. Jednou jsem v Beskydech nad Slušovicemi jel k jednomu pomníčku, který byl až na vrcholu Beskyd a vedla tam jen lesní cesta. I když mě od cesty lidé ještě pod kopcem odrazovali, do terénu jsem přeci jen vyrazil. Dojel jsem až k chalupě na kopci, kde jsem ptal, kde ten pomníček najdu. Majitel chalupy se divil, jak jsem se nahoru dostal. Odpověděl jsem, že autem a on na to jakým? Chalupář nechtěl věřit, že jsem ten těžký terén vyjel Hyundaiem ix35. Řekl mi, že jsem první, kdo nahoru vyjel normálním vozem. Sám si prý pořídil Jeep wrangler 4 x 4, aby mohl terén k chalupě zvládat na čtyřech kolech, protože prý kromě lesníků s traktory a lesními mašinami k jeho chalupě ještě prý nikdo nevyjel.

S Hyundaiem Jiří Kasina prodělal výborné zkušenosti i v zahraniční, v Maďarsku, Německu, v Alpách a nikdy ho nezklamal. Naší redakci potvrdil: „S SUV Hyundai jsem naprosto upřímně velmi spokojený.“

Hyndai Tucson je takové solidní auto

A co říká Jiří Kasina na Hundai Tucson?: „Vzhledem k tomu že jsem sám robustnější, moc se m i líbí, že je to takové solidní auto. Člověk se v něm cítí dobře. Zvenčí vypadá mohutně, ale zevnitř je z hlediska ergonomie a ovladatelnosti velmi dobré. Samozřejmě by se našly nějaké chybějící vychytávky, jako například pro mě háček v kufru navíc, nebo jiná maličkost, ale jezdí bezvadně a cítím se s ním bezpečně. A to je podle mě to hlavní. Mám rád auta, která jsou vyšší, mám tak dobrý přehled. Také se do něj pohodlně nastupuje a vystupuje.“

Jiří Kasina je velmi často na cestách a za jediný den najede i 700 až 800 kilometrů. Letos prý už má za sebou rekord, 1200 ujetých kilometrů za jediný den. „Na dlouhých cestách člověk opravdu ocení dobré auto. Důležitá věc je například automatická převodovka a tempomat. Navíc tempomat, který v Tucsonu funguje velmi dobře. Automat s tempomatem je na dlouhé cesty ideální kombinace,“ doplnil Kasina.

Tucson je skvělou volbou i pro ženy

S Tucsonem jezdí i manželka šéfredaktora Kasiny, která je také členem redakce časopisu Myslivost. Jako bývalá prodejkyně vozů značky Citroën, na které nedala dříve dopustit, je však s autem Hyundai Tucson také maximálně spokojená.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru