Nemocným dětem slouží nové odsávačky zakoupené díky příspěvkům za polévku a guláš
Foto: Naděžda Křečková
Litoměřice

Litoměřice - Celkem dvě přenosné odsávačky v hodnotě 24 tisíc korun byly nedávno předány do užívání dětskému oddělení litoměřické nemocnice. Tyto odsávačky byly na oddělení zakoupeny díky dobročinné akci Jozefa Pásztora konané v listopadu loňského roku, na které se díky dobrovolným příspěvkům za polévku a guláš vybralo 26 tisíc korun.

„Díky příspěvkům z této akce jsme kromě těchto odsávaček v roce 2017 zakoupili vybavení na nadstandardní pokoje pro hospitalizované děti a doprovod, v loňském roce to byly kojenecké váhy a oxymetr,“ shrnula historii spolupráce vrchní sestra Božena Haufová.

1605odsavacky1

Foto: Naděžda Křečková

Další možnost pochutnat si na pravé maďarské kapustnici a guláši a dobrovolným příspěvkem podpořit dětské oddělení litoměřické nemocnice bude letos 16. listopadu, kdy se v Krušovické pivnici v Litoměřicích uskuteční již čtvrtý ročník této stále více populární akce.

1605odsavacky2

Foto: Naděžda Křečková

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru