Dvojice zlodějů se vloupala do restaurace pro alkohol. Jeden utekl, vypátral ho ale policejní pes
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Lovosice - Záznam z podezření ze spáchání trestného činu krádeže si v tomto týdnu převzali dva muži (27 a 26let) z Lovosicka. Během uplynulého víkendu byli v nočních hodinách přistiženi při vniknutí do jedné z Lovosických restaurací, kam se měli dostat po přelezení vstupní brány.

Ve venkovních prostorách restaurace si měli připravit k odcizení více než desítku lahví alkoholických nápojů různých značek. Jeden z Lovosičanů byl policisty zadržen na místě, druhý utekl a snažil se ukrýt nedaleko místa činu.

"Přivolaný služební pes Egon ukrytého hříšníka zanedlouho vypátral. Mladší z dvojice podezřelých v té době ještě v podmínce následně putoval do výkonu trestu, starší si počká na verdikt soudu na svobodě," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru