Zloději se zaměřili na jízdní kola, zmizely i tři páry bot
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Litoměřicko - Neznámý lapka využil neuzamčené branky, kterou vstoupil na pozemek rodinného domu v malé obci u Lovosic. Následně z neuzamčené kůlny odcizil volně odstavené jízdní kolo. Škoda přesahuje 4 tisíce korun.

"V Litoměřicích zase neznámý pachatel vnikl po překonání vstupních vrat na dvůr domu v centru města. Poté vnikl neuzamčenými dveřmi na chodbu bytového domu, odkud si odnesl jízdní kolo, ke kterému si z botníku přibral ještě tři páry bot. Škoda přesahuje 10 tisíc korun. V obou případech byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru