Policisté se tentokrát zaměřili na cyklisty. Všichni byli vzorní
Foto: Policie ČR
Litoměřice

Litoměřicko - Během uplynulého víkendu 12. a 13. října proběhla v okrese Litoměřice dopravně preventivní akce zaměřená na kontrolu cyklistů. Policisté se zaměřili na povinnou výbavu jízdních kol a také na užití alkoholu před jízdou a během ní.

"Důraz byl kladen i na používání vhodných reflexních materiálů tak, aby tito účastníci silničního provozu byli na silnicích době vidět. Během dvoudenního opatření, které bylo prováděno na několika místech na cyklostezkách a cyklotrasách v okrese Litoměřice bylo zkontrolováno téměř 80 cyklistů. Žádný z kontrolovaných cyklistů nebyl pod vlivem alkoholu, blokové pokuty nebyly uděleny a celé opatření bylo vedeno víceméně v preventivním duchu," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru