Ve výběrovém řízení na nové výkony byla litoměřická nemocnice úspěšná
Zdroj: www.nemocnice-lt.cz
Litoměřice

Litoměřice - Úspěšně skončilo pro litoměřickou nemocnici výběrové řízení vypsané na její žádost odborem zdravotnictví Krajského úřadu Ústeckého kraje. To proběhlo ve středu 4. prosince pro obor hematologie, konkrétně provozování hematologické ambulance.

Tu má nemocnice záměr samostatně provozovat od doby, kdy se v květnu stal posilou týmu zdejších lékařů MUDr. Ivo Turek, lékař se specializací právě v hematologii, doposud působící pod interním oddělením. „Cílem žádosti nemocnice bylo rozšířit spektrum poskytovaných zdravotních služeb,“ zhodnotil předseda představenstva Radek Lončák.

Zároveň ve stejném termínu a v rámci stejného jednání proběhlo upřesnění poskytování zdravotních služeb v oborech rehabilitační medicíny a fyzioterapie, konkrétně šlo o přesun z odbornosti rehabilitační a fyzikální medicína do odbornosti fyzioterapie. K tomuto přesunu nemocnice přistoupila po dohodě se zdravotními pojišťovnami.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru