Interní oddělení litoměřické nemocnice dostalo darem mobilní odsávačku
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Sponzorský dar v hodnotě téměř 62 tisíc korun převzalo v pátek dopoledne od jednatele firmy Gerhard Horejsek a spol. s.r.o. Gerharda Horejska vedení nemocnice a vedení interního oddělení Nemocnice Litoměřice, a.s. Jde o mobilní elektrickou odsávačku Medela Basic 35 včetně příslušenství, které tvoří vozík, polykarbonátová 2,5 litrová lahev a držák na lahev.

„Nabídku firmy Gerhard Horejsek na sponzorský dar dle našeho výběru jsme velmi uvítali. Vybrali jsme si elektrickou odsávačku, kterou umístíme na stanici D našeho oddělení,“ seznámila vrchní sestra interny Eva Bendová a upřesnila, že tento přístroj slouží k odsávání sekretů z dýchacích cest a jejich následnému uvolnění. Velkou předností tohoto zařízení je jeho snadné ovládání, přemisťování díky pojízdné konstrukci a tichý a výkonný provoz.

0601odsavacka2

Zdroj: www.litomerice.cz

„Naše nemocnice si váží jakékoli formy pomoci k jejímu rozvoji a sponzorské dary velmi vítá,“ zmínil ve svém poděkování Radek Lončák, předseda představenstva. „Rádi jsme pomohli,“ reagoval Gerhard Horejsek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru