Za alkohol se mu platit nechtělo, zloděj přišel znovu krást do obchodu
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Oznámení o krádeži zboží v nákupním centru přijali v sobotu večer litoměřičtí policisté. Na místě byl zadržen 29letý muž z Terezínska, který měl při sobě ukrýt láhve s alkoholem v hodnotě 1300 korun a projít prostorem pokladen, aniž by zaplatil.

"Navíc se ukázalo, že se tohoto jednání se měl dopustit i přes to, že byl za obdobný skutek v nedávné době pravomocně odsouzen a potrestán. Na policejní služebně si následně převzal sdělení podezření pro trestný čin krádeže. V případě soudem uznané viny hrozí podezřelému až tříletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru