Zloději se vloupali do neuzamčených aut. Ukradli z nich, co se dalo
Ilustrační foto
Litoměřice

Roudnice nad Labem, Mšené lázně - Neznámý pachatel využil nepřítomnosti poškozené a z neuzamčeného vozidla zaparkovaného na jedné z roudnických ulic, odcizil na sedadle odloženou kabelku s finanční hotovostí a osobními věcmi. Poškozená vyčíslila škodu na 24 tisíc korun. Po pachateli krádeže policisté pátrají.

"Obdobný případ řeší také v obci Mšené lázně, kde neuzamčenými zadními dveřmi vnikl do vozidla zaparkovaného na ulici neznámý pachatel. Zmocnil se uvnitř uložené elektrické vrtačky a z přihrádky u spolujezdce peněženky s finanční hotovostí a osobními doklady. Způsobená škoda nebyla doposud stanovena a po pachateli a odcizených věcech policisté pátrají," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru