V příštím týdnu proběhne v Litoměřicích mimořádný svoz bioodpadu
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - V pondělí 24.2. 2020 a v úterý 25.2.2020 proběhne mimořádný svoz bioodpadu. V příslušném termínu je možné přistavit ke svozu sběrnou nádobu. Nádoby musí být vystaveny nejpozději v 06:00 hodin ráno.

V úterý 25.2.2020 proběhne svoz v následujících ulicích: Ankertova, Bezručova, Brožíkova, Březinova cesta, Čelakovského, Dalimilova, Dykova, Fillova, Havlíčkova, Husova, Hynaisova, Janáčkova, Kollárova, Kořenského, Kozinova, Křepkova, Macharova, Marie Majerové, Navrátilova, Nerudova, Neumannova, Nezvalova, Purkyňova, Revoluční, Samo Tomáška, Slavíčkova, Smetanova, Sokolovská, Škrétova, Špálova, Švabinského, Vančurova, Wolkerova, Zelenkova, Žitenická. Pro neuvedené ulice proběhne svoz v pondělí 24.2.2020.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru