Zloděj si oblíbil dům, vracel se do něj krást. Policistům se ho podařilo vypátrat
Ilustrační foto
Litoměřice

Štětí - Sedmadvacetiletý muž ze Štětí měl v přesně nezjištěné době v průběhu měsíce prosince 2019 vniknout po překonání zajištění vikýře do půdních prostor rodinného domu ve Štětí, kde měl odcizit sjezdové lyže a dále měl vniknout do nezajištěné obytné části domu a zmocnit se zlatých šperků.

"Toto jednání měl zopakovat v průběhu měsíce ledna 2020, kdy na stejný pozemek měl vniknout po překonání oplocení a dále po překonání visacího zámku kůlny domu měl odcizit motorovou pilu. Celková výše škody byla odhadnuta na více než 70 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Policistům se na základě operativního šetření nyní podařilo dotyčného vypátrat a zjistili, že se výše uvedeného jednání měl dopustit i přesto, že byl v nedávné době za obdobný čin pravomocně odsouzen.

"K výše uvedenému činu se doznal. Obvinění pro trestné činy krádeže a porušování domovní svobody si převzal a v případě soudem uznané viny mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody," dodává mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru