Užijte si neopakovatelný výhled: Vyhlídková věž Kalich se znovu otevírá turistům!
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Nejnavštěvovanější památka v Litoměřicích, vyhlídková věž Kalich, se od 1. července znovu otevírá návštěvníkům. Po uzavření v době koronakrize dochází k obnově průvodcovské činnosti.

Turisté mohou opět zavítat na Kalich, byť v menším počtu osob, a kromě neopakovatelného výhledu načerpat zajímavé informace od průvodce. Vstupenky jsou v prodeji v Informačním centru města Litoměřice, které sídlí na Mírovém náměstí v budově radnice a je vstupní branou na Kalich.

Věž je až do konce září přístupná návštěvníkům od pondělí do pátku vždy od 10:00 – 16:00, čas prohlídky stanoví zaměstnanci infocentra. V sobotu a neděli jsou návštěvy věže určené na 13:00. V zimní sezóně (říjen–duben) má památka zkrácené návštěvní hodiny. Co se vstupného týče, dospělí zaplatí za vstup 50 korun, děti od 6-15 let 20 korun, studenti, důchodci a držitelé průkazu ZTP pak 30 korun. Prohlídka je možná pouze za příznivých klimatických podmínek.

Délka prohlídky činí zhruba půl hodiny. Příchozí se dozví zajímavé informace nejen o Kalichu, ale i dalších turistických atraktivitách ve městě a okolí. Litoměřice jsou živým městem, které nabízí každému návštěvníkovi rozmanité možnosti. V případě dotazů či zájmu o prohlídku volejte +420 416 916 440 nebo kontaktujte zaměstnance prostřednictvím e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru