Pomoc v těžké situaci: Město obnovilo krizovou linku pro seniory a zdravotně postižené
Zdroj: www.rodnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Město Roudnice nad Labem obnovilo krizovou linku pro seniory a osoby se zdravotním postižením. V pracovních dnech od 8:00 do 19:00 je sociální pracovník na čísle 702 202 834 připraven poradit v obtížných životních situacích a zajistit zprostředkování nákupu základních potravin, léků, dovozu oběda a dalších služeb.

Odbor sociálních věcí v úvodu letošního roku, po dobu nouzového stavu, nabízel telefonickou pomoc roudnickým seniorům. S druhou vlnou epidemie COVID-19 nyní její provoz obnovuje. Infolinka tak po dobu šíření koronavirové nákazy bude opět zprostředkovávat služby k zajištění základních potřeb, především starším a osamělým nebo zdravotně postiženým osobám nacházejícím se v těžké životní situaci.

Na krizové lince je vám v pracovních dnech od 8:00 do 19:00 k dispozici sociální pracovnice Mgr. Jana Marková, která vám nabídne:

  • poradenství
  • zprostředkování nákupu základních potravin nebo léků
  • venčení psa
  • zajištění dovozu hotového oběda
  • nově i donášku knih zapůjčených v Městské knihovně Ervína Špindlera

V případě potřeby tedy volejte číslo 702 202 834 nebo pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru