Na začátku listopadu dojde kvůli údržbě trati k výluce. Místo vlaků pojedou autobusy
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - Provozovatel dráhy, Správa železnic, s. o., informuje o plánované výluce na železniční trati 087 Lovosice - Česká Lípa (a zpět), která bude probíhat v úseku Žalhostice - Lovosice, ve dnech 02. - 06. listopadu 2020, vždy od 07:00 hod. do 13:55 hod.

Účelem této výluky je údržba na trati (odstranění vegetace) ve vyloučeném úseku. Dopravce České dráhy, a. s. proto musí přistoupit k následujícím opatřením: Po dobu výluky budou všechny vlaky v úseku Lovosice - Litoměřice horní nádraží a zpět nahrazeny náhradní autobusovou dopravou, která je vedena podle Jízdního řádu 2020 – trať 087.

Spoje náhradní autobusové dopravy nezajíždí do Žalhostic. Pro obsluhu Žalhostic je zřízená minibusová linka v úseku Žalhostice - Lovosice a zpět, která je vedena podle Výlukového jízdního řádu. Cestující ze Žalhostic směr Litoměřice a zpět mohou použít minibusu s přestupem v Lovosicích na náhradní autobusovou dopravu bez doplatku rozdílu jízdného. Předpokládané zpoždění náhradní autobusové dopravy může dosáhnout cca 5-10 minut.

U všech vlaků nebudou v úseku s náhradní autobusovou dopravou garantována služba uvedená v jízdním řádu tzn. "Vůz vhodný pro přepravu cestujících na vozíku", "Přeprava spoluzavazadel" a "Úschova během přepravy". Přeprava kočárků bude možná pouze do vyčerpání kapacity autobusu náhradní dopravy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru