Téměř dvacet ulic má nové chodníky a povrchy silnic. Co všechno se letos povedlo?
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Téměř ve dvaceti ulicích Litoměřic byly v letošním roce opraveny chodníky a silnice. Chodníky městské technické služby spravily například v ulicích Nezvalova, Českolipská, Na Výsluní, Družstevní, Stránského, Werichova, Svojsíkova, Štursova nebo Revoluční.

„V ulici Bojská je nová i silnice a v Sadové silnice i osvětlení. Kompletní rekonstrukcí prošla v listopadu ulice Neumannova,“ uvedl Ladislav Pošík, investiční technik Odboru územního rozvoje Městského úřadu v Litoměřicích.

V dalších případech souvisela s opravami chodníků a silnic i rekonstrukce vodovodu a kanalizace. To byl případ ulic Nezvalova a Nerudova, kde rozsáhlé práce skončily na konci srpna. „Opraveno je již i v ulici Dvořákova. Nyní ještě pracujeme v ulici Na Vinici. I tam bude letos hotovo,“ sdělil Jiří Hladík z odboru kanceláře generálního ředitele Severočeské vodárenské společnosti (SVS), která stavby provedla.

SVS provedla i opravu kanalizace v ulici Mrázova. Ta byla rekonstruována bezvýkopovou technologií a nedošlo tak k narušení nedávno opraveného povrchu silnice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru