Tradiční jarní úklid neproběhne hromadně, přispět ale můžete i sami
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Přelom března a dubna je pravidelně věnován jarnímu úklidu. Pořádkumilovní Litoměřičané se v této době zapojují do iniciativy Ukliďme Česko/Ukliďme Litoměřice a tradičně uklízejí nepořádek v našem městě. Letos je akce naplánována na sobotu 27. března.

Vzhledem k probíhající epidemii koronaviru však bohužel ani letos nebude akce organizována hromadně. Každý občan Litoměřic se však může zapojit podle svého uvážení.

„Kvůli probíhajícímu omezení pohybu osob jsme letošní akci přejmenovali na Ukliďme si za humny. Kdo by se chtěl zapojit do úklidu svého okolí nebo nějakého místa v rámci katastru Litoměřic, obdrží rukavice a pytle na nepořádek. Stejně tak zajistíme odvoz odpadu. Naplánovaný termín není nutné za každou cenu dodržet, podpoříme všechny úklidy do poloviny dubna, o kterých nás budou občané informovat,“ uvádí koordinátorka Zdravého města a MA21 Irena Vodičková.

Zájemci o rukavice, pytle a odvoz nepořádku mohou kontaktovat Zdravé město Litoměřice na telefonu 416 916 447 nebo na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

„Budeme rádi i za tipy míst, které je potřeba uklidit. A nezapomeňte se pochlubit, kde uklízíte ať už jako jednotlivci nebo rodiny. Zašlete svoje fotografie z úklidu prostřednictvím facebookové stránky Zdravé město Litoměřice a MA21. Ti, které vylosujeme, se mohou těšit na malý dárek,“ dodává k iniciativě Irena Vodičková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru