Na Podřipsko míří očkobus! Tady všude na něj můžete narazit
Foto: Ústecký kraj
Litoměřice

Podřipsko - Máte daleko očkovací centrum? Chcete se poradit o očkování? 18. října na Podřipsko zavítá krajský OČKOBUS. Pokud máte zájem o očkování proti COVID-19 jednodávkovou vakcínou JANSSEN, nezapomeňte si s sebou přinést občanský průkaz a kartičku zdravotní pojišťovny.

Očkování je vysoce účinnou a jedinou dlouhodobě udržitelnou strategií ke zvládnutí epidemie COVID-19. Očkované osoby jsou chráněné před nákazou SARS-CoV-2 resp. před závažným průběhem onemocnění, hospitalizací a smrtí. Očkování snižuje přenos infekce.

Ústecký kraj proto stanovil strategický cíl zvýšení proočkovanosti obyvatel, a to především v obcích a regionech, kde je nejnižší. Jedním z opatření na podporu očkování v je právě jeho mobilní podpora prostřednictvím OČKOBUSu Ústeckého kraje.

1310ockobuskz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru