VIDEO: Motorkář zběsile ujížděl policistům, nakonec stroj nezvládl a havaroval
Reprofoto video: Policie ČR
Litoměřice

Ústí nad Labem - Krásnobřezenští policisté ve večerních hodinách pronásledovali 37letého řidiče motocyklu, který i přes zapnuté výstražné zvukové a signalizační zařízení nereagoval na výzvu k zastavení. Ve vysoké rychlosti projížděl ulicemi a vůbec nerespektoval dopravní značení.

"Nakonec v jedné z jednosměrných ulic nezvládl jízdní manévr a s motocyklem havaroval. Naštěstí nikdo nebyl zraněn. Výzvu na podrobení se dechové zkoušce a testu na drogy odmítl. Policisté zjistili, že má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel a jeho motocykl není registrován. V současné době mu ve zkráceném přípravném řízení bylo sděleno podezření z trestného činu Maření výkonu úředního rozhodnutí, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

https://www.youtube.com/watch?v=gncrBfDA-Pk

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru