Smrt, amputace končetin. V Mostě se odehrává nebezpečná zábava
Foto: FB skupina Most
Litoměřice

Most - Dvojice mladíků nasedá na zastávce na zadní spřáhlo tramvaje. Ta se rozjíždí a dvojici černých pasažérů takto veze od Centralu Most až k Prioru. Z auta vedle dráhy je potom natáčí další člověk. V Mostě se po letech objevila tato nebezpečná zábava.

Cíl je jasný, video na facebook, youtube, instagram či tiktok, kde potom sbírá shlédnutí. Chlapci ve videu, které se objevilo ve skupině Most, měli štěstí. Navíc jeli na zadní spřáhle. Pokud by naskočili mezi dvě tramvaje a došlo k pádu, hrozila by jim smrt či zmrzačení. Drahý účet za klukovinu. Tato na první pohled „nevinná zábava“ je velmi nebezpečná a může skočit vážným zraněním nebo bohužel ještě hůře. Apelujeme proto na všechny, aby toto nečinili!" sdílel do skupiny Most příspěvek s touto výzvou ředitel Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova Daniel Dunovský.

edeniky 3610

Dopravní podnik také apeluje na případné náhodné svědky tohoto konání, aby kontaktovali dopravní dispečink dopravního podniku, případně městskou policii nebo policii ČR. Telefonní číslo na dopravní dispečink dopravního podniku je 476 702 269.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru