STALO SE: Muž vláčel ženu za vlasy po trávě, přihlížela tomu jejich malá dcerka
ilustrační foto
Litoměřice

Chomutov - Na základě anonymního telefonického oznámení byla vyslána hlídka městské policie do ulice 17. listopadu, kde má docházet k fyzickému napadení ženy mužem za přítomnosti malého dítěte.

Po příjezdu strážníků žena uvedla, že jí její přítel napadl a odjel na kole k jedné z prodejen. "Hlídka tam muže odpovídajícího popisu skutečně nalezla a ten je pak následoval zpět k ženě a svědkům incidentu, kteří potvrdili, že ji muž vláčel za vlasy po trávě. Žena sice žádné viditelné zranění neměla, ale dítě, co to celé vidělo, byla jejich společná dcera. Přivolaná Policie ČR si celou událost převzala k dalšímu šetření," uvádějí k případu chomutovští strážníci.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru