Kdosi ukradl ze stáje na Roudnicku koně za 400 tisíc. Jde o anglického plnokrevníka, policie žádá veřejnost o pomoc
Ukradený kůň. Foto: Policie ČR
Litoměřice

Roudnicko - Litoměřičtí policisté přijali oznámení o krádeži koně ze stáje na Roudnicku. Ke krádeži mělo dojít v době od 3. 3. do 4. 3. 2023 pravděpodobně v nočních hodinách. Neznámý pachatel měl odcizit koně plemene anglický plnokrevník ze stáje v Krabčicích, kdy v prostorách pro ustájení koní odstranil z posuvných dveří jistící řetěz s karabinou a chovného hřebce odvedl.

Šestnáctiletý hnědák má na čele znak ve tvaru nepravidelné hvězdy bílé barvy a část pravé zadní nohy pod spěnkovým kloubem je rovněž barvy bílé. Hodnota chovného zvířete je vyčíslena bezmála na 400 tisíc korun.

"Po pachateli krádeže a po odcizeném koni nyní policisté intenzivně pátrají. Zároveň žádají veřejnost o spolupráci. Pokud můžete k výše uvedenému skutku poskytnout jakékoliv informace, volejte linku 158 nebo se dostavte na nejbližší policejní služebnu. Za pomoc děkujeme," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru