Litoměřice - Velkým úspěchem skončil první půlrok spolupráce litoměřické nemocnice s Nadačním fondem Kapka naděje. Ten v rámci celorepublikového projektu Dárky naděje umístil do nemocniční lékárny a prodejny zdravotnických potřeb průhledné kasičky, do kterých mohli lidé házet libovolné částky, příp. si za 20 Kč zakoupit dvě barevné varianty připínacích buttonů (placek) s logem nadace.

Obsah obou kasiček. Foto Naděžda Křečková

Po půlročním období byl poslední zářijový den obsah kasiček vybrán a sečten. „Podařilo se vybrat více než 14 tisíc korun. Tento výsledek nás velmi potěšil," zhodnotila Lenka Kalábová, manažerka pro nelékařské zdravotnické obory litoměřické nemocnice.

„Vybraná částka bude odeslána do Kapky naděje, která po dohodě s nemocnicí zakoupí konkrétní přístroj nebo zařízení pro naše dětské oddělení a následně ho naší nemocnici daruje," uvedl již v minulosti Leoš Vysoudil, ředitel pro zdravotní péči litoměřické nemocnice.

Pro zájemce, kteří chtějí přispět dětskému oddělení, jsou kasičky v lékárně i prodejně zdravotnických potřeb k dispozici i nadále. Jejich další vybrání se předpokládá za půl roku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru