Litoměřice - Na požadavky rodiček zareagovalo v nedávné době gynekologicko-porodnické oddělení Litoměřické nemocnice vybudováním dalších dvou nadstandardních pokojů. Jejich počet tak vzrostl na sedm na stanici šestinedělí, jeden je na stanici gynekologie.

1810nadstandardy

Kromě nadstandardního vybavení pokoje je samozřejmostí možnost výběru stravy, rychlé Wi-Fi připojení a ubytování doprovodu. Foto: N. Křečková

„O tyto pokoje je mezi ženami velký zájem, hlavně u novopečených maminek. Často se nám stávalo, že byly plné a my jsme nemohli vyhovět všem zájemkyním," vysvětlila důvody pro rozhodnutí navýšit počet nadstandardních pokojů Simona Filipová, vrchní porodní asistentka, a dodala, že ceny těchto pokojů jsou jedny z nejnižších v kraji, jedná se o částku 500 korun za noc.

Kromě nadstandardního vybavení pokoje je samozřejmostí možnost výběru stravy, rychlé Wi-Fi připojení a ubytování doprovodu. Maminky zde dostávají i jednorázové pleny pro miminko.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru