Litoměřice zažily jedinečnou podívanou. Městské slavnosti zahájil videomapping
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Litoměřice mají za sebou zahájení Městských slavností pořádaných u příležitosti 800. výročí města. Celé sobotní odpoledne patřilo žákům a pedagogům základní umělecké školy, kteří postupně představili své umění.

Přehlídka jejich vystoupení skončila až před 20. hodinou, kdy byly starostou města Ladislavem Chlupáčem, místostarostu Karlem Krejzou a litoměřickým biskupem Janem Baxantem slavnostně zahájeny týden trvající Městské slavnosti.

Následná zhruba deset minut trvající videoshow promítaná na budovu radnice a sousední České spořitelny sklidila velký úspěch u publika. Průvodcem celého příběhu byl Přemysl Otakar I., který před 800 lety udělil Litoměřicím městská práva. Společně s ním si Litoměřičané připomněli nejvýznamnější události, které ovlivnily život ve městě.

„Bylo to nádherné.“ „Jedinečná podívaná.“ „Nádhera.“ Tato slova vystihla dojem, který videoshow v lidech zanechala. Úspěch u publika však následně sklidila i ohňová a taneční show skupin Vox Luminas a Funky Dangerous.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru