V sobotu se bude vařit tradiční maďarská kapustnice a guláš. Výtěžek půjde opět na dobrou věc
Foto: Nemocnice Litoměřice
Zajímavosti

Litoměřice - Již čtvrtý ročník dobročinné akce pro litoměřickou nemocnici se uskuteční tuto sobotu 16. listopadu. Jde o vaření tradiční maďarské kapustnice a guláše, které na vlastní náklady pouze s pomocí sponzorů a přátel připraví a za dobrovolný příspěvek nabídne všem příchozím hlavní iniciátor celé akce Jozef Pásztor.

Veškerý výtěžek, stejně jako ve všech předchozích ročnících, následně věnuje dětskému oddělení litoměřické nemocnice.

Akce, která se pomalu stává tradicí, se opět uskuteční v Krušovické pivnici v Litoměřicích a kromě výborného jídla nebude chybět ani zábava, o kterou se opět postará skupina Hazard. “V loňském roce jsme k polévce nově uvařili i guláš, který se snědl během první půlhodiny. Proto se na něj můžete těšit i letos. Uděláme ho rozhodně více,“ slibuje Jozef Pásztor, který v loňském roce za polévku a guláš vybral rekordních 26.000 korun. Ty byly dětským oddělením následně využity jako příspěvek k nákupu odsávaček.

Radost ze vzájemné spolupráce s panem Pásztorem vyjádřil i Radek Lončák, předseda představenstva Nemocnice Litoměřice, a.s.: „Od začátku spolupráce s panem Pásztorem se nám každoročně daří výtěžek navyšovat. Nyní je laťka již hodně vysoko, ale já přesto věřím, že ji překonáme. Všichni, kteří chtějí přispět dobré věci, jsou srdečně zváni.“

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru