VIDEO: Roudnice zahájila advent tradičními akcemi. Nechyběl ani ohňostroj
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Zajímavosti

Roudnice nad Labem - Roudnice nad Labem do adventního období vstoupila slavnostním rozsvícením vánočního stromu a zpíváním na Labi. V prosinci je však připravena celá řada dalších předvánočních akcí. Nenechte si o víkendu ujít adventní trhy na zámku nebo tradiční koledy na Karlově náměstí.

Na roudnickém Karlově náměstí se v podvečer první adventní neděle rozzářil vánoční strom. Starosta František Padělek na pódiu osobně poděkoval jeho dárci Jiřímu Raabovi z Lounek. I letos se se svými stromky připojily místní mateřské školy. Stovky lidí si nenechaly ujít nejen samotné rozsvěcení, ale ani vystoupení dětského sboru, Podřipského žesťového kvintetu a dalších interpretů.

Ve středu diváci pro změnu zaplnili levý břeh Labe. V rámci oblíbené akce "Zpěvy vánoční na Labi" si, společně s absolventy sborů Zlatá střední a Kouzelná flinta, zazpívali známé vánoční koledy. Celý program završil ohňostroj.

Již tuto sobotu 7. prosince si rozhodně nenechte ujít adventní trhy na nádvoří roudnického zámku. Těšit se můžete na stánkový prodej a hudební vystoupení. Pro děti je připravena čertovská stezka a zážitkový program se zvířaty. Tu správnou vánoční atmosféru si můžete navodit i zpíváním tradičních koled. Podřipský žesťový kvintet ty nejznámější zahraje každou adventní neděli od 14:30 u stromu na Karlově náměstí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru