Návštěvníky Litoměřic při vjezdu do města přivítají nové cedule
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Návštěvníky Litoměřic vítají nové cedule umístěné na dvou místech při vjezdu do města – v ulicích Českolipská a Želetická. Vytvořeny byly v souladu s novým grafickým vizuálem, který město s příchodem roku 2020 postupně propisuje do života Litoměřic.

Již nyní je možné vídat nové logo na autobusech městské dopravy, bannerech, plakátech, letácích či propagačních materiálech, jež je možné zakoupit v informačním centru na Mírovém náměstí. Postupně dojde k celé řadě změn, včetně značení městských budov, venkovního orientačního systému apod.

1202litomericekz1

Zdroj: www.litomerice.cz

Nový grafický vizuál promlouvá kombinací barev modré a okrové. Smyslem jeho implementace je sjednotit prezentaci Litoměřic směrem k obyvatelům i turistům.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru