Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Město Litoměřice má svého zástupce v soutěži „Náš evropský projekt“. Pod záštitou Evropské komise v České republice probíhá soutěž, ve které je město Litoměřice zastoupeno svým úspěšným projektem „Svatostánek českého vinařství“.

Na facebookových stránkách „Evropské komise v ČR“ můžete posílat potřebné hlasy také vy (do hlasování můžete přejít také přes facebookovou nebo webovou stránku Zdravého města Litoměřice). Do soutěže se přihlásilo 46 obcí, které úspěšně realizovaly zajímavý projekt spolufinancovaný z fondů Evropské unie. Město může díky lajkům a sdílení získat příspěvek na obecní slavnosti.

Budova gotického hradu byla za podpory Evropské unie rekonstruována a vzniklo zde multifunkční centrum reprezentující tradici pěstování a výroby vína v českých vinařských oblastech. Důraz je zde kladen zejména na zachování a rozvoj tradice vinařství na Litoměřicku. Díky rekonstrukci vznikly nové výstavní prostory pro expozici vinařství, multifunkční sál, degustační místnost, reprezentativní salonek a další. Přestavbou objektu se zvýšila celková prestiž města. Hlasovat můžete až do neděle 7. června.

Hlasovat můžete zde: https://1url.cz/JzGEV

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru