Do kasiček Kapky naděje přispěli lidé za rok skoro devatenáct tisíc
Zdroj: www.nemocnice-lt.cz
Zajímavosti

Litoměřice - 18.880 korun je částka, kterou se za uplynulých 13 měsíců podařilo vybrat do kasiček Nadačního fondu Kapka naděje. Ty byly v rámci celorepublikového projektu Dárky naděje umístěny na jaře 2015 do nemocniční lékárny a prodejny zdravotnických potřeb, kde do nich lidé mohou házet libovolné částky, příp. si za 30 Kč zakoupit reflexní pásky s logem nadace.

Obsah kasiček byl dnes již popáté vybrán a sečten. „Kasičky vybíráme přibližně jednou ročně. Za celou dobu existence sbírky jsme takto vybrali již téměř 100 tisíc korun, přesně 97 tisíc,“ neskrývala radost z výsledku Lenka Kalábová, manažerka pro nelékařské zdravotnické obory litoměřické nemocnice a připomněla, že vybraná částka bude, stejně jako v předchozích vlnách, odeslána do Kapky naděje, kde bude přidána k již zmíněným částkám vybraným v minulosti. „Za peníze, které takto postupně vybíráme, nám Kapka naděje pro naše dětské oddělení zakoupí konkrétní přístroj nebo zařízení, které si sami určíme, a následně ho naší nemocnici daruje,“ přiblížila další postup.

Vybráním kasiček spolupráce na projektu Dárky naděje rozhodně nekončí. Do průhledných plastových boxů mohou zájemci v lékárně i prodejně zdravotnických potřeb přispívat i nadále.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru