Litoměřice mají novou únikovou hru! Děj se odehrává v kině
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Zaměstnanci Městských kulturních zařízení Litoměřice uvedli do života zajímavý projekt, který zde chyběl. Zrealizovali totiž únikovou hru „Ukradená premiéra“, která vyplnila pomyslný volný prostor v oblasti kulturního vyžití v Litoměřicích. Děj únikové hry se odehrává v kině, týká se filmu a nese název „Ukradená premiéra“.

Tým, který se do únikové hry přihlásí, pátrá po ukradených kódech, jež jsou potřebné ke spuštění premiéry filmu. Skupina musí v určitém časovém rozmezí vypátrat tyto kódy a nezklamat tak diváky, kteří se na film těšili, a zároveň zachránit producenty i distributory, kteří nemohou přijít o peněžité zisky.

„Na naši novou únikovou hru jsme velmi pyšní, povedlo se nám zakomponovat vše, co jsme si přáli. Jedná se o velmi inteligentní zábavu s propracovanými úkoly. Již teď, pár dní po spuštění, registrujeme velké množství kladných ohlasů. Je to skvělá rodinná zábava i originální teambuildingová aktivita,“ sdělila ředitelka městských kulturních zařízení Věra Kmoníčková. „Není potřeba fyzické zdatnosti či nějakých zvláštních znalostí, vše je o selském rozumu, dedukci, nápaditosti a postřehu,“ dodala Věra Kmoníčková.

„Z celé hry jsem byla úplně nadšená. Nadchlo mě, kolik promyšlených a zábavných úkolů i hlavolamů se dá vymyslet. Celá hra byla také báječně zpracovaná po technické stránce. Velice se nám líbily originální interiéry a myslím, že bych tuto únikovou hru doporučila každému. Pro naši rodinu to byla zajímavá zkušenost, která učí vzájemné spolupráci,“ uvedla jedna z prvních účastnic hry Pavlína Pošvová Sládečková.

Úniková místnost se nachází v bývalé zasedací místnosti kulturního domu. Hra trvá 90 minut a je určena pro skupiny od dvou do šesti osob, v doprovodu dospělých se mohou zúčastnit také děti. Rezervovat vstupenky lze prostřednictvím formuláře na webu městských kulturních zařízení nebo na recepci Kulturního a konferenčního centra Litoměřice. Hra má také svou facebookovou stránku „Ukradená premiéra“, kde mohou budoucí návštěvníci hru nejen včas rezervovat, ale po jejím skončení svůj zážitek také ohodnotit.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru