Jste žena a řídíte vůz značky Suzuki? Pak si nenechte ujít akci s bohatým programem na mosteckém autodromu SuperŘidička 2022
Ilustrační foto
Zajímavosti

Most - Suzuki chystá na Autodromu Most akci určenou zejména řidičkám vozů této značky. Ty zde mohou prověřit své jízdní schopnosti a také poznat, jak se jejich auto chová v různých situacích. Díky kurzu bezpečné jízdy na polygonu v Mostě s doprovodným programem a občerstvením, kterého se mohou zúčastnit.

Cílem kurzu je zdokonalení řidičských schopností účastnic pod vedením zkušených instruktorů v čistě ženské společnosti bez obav z nemístných poznámek opačného pohlaví.

Zajištěn bude také bohatý doprovodný program, například si můžete od technika nechat zkontrolovat stav vašeho vozu, vizážistka vám pomůže podtrhnout vaši krásu, na místě bude také kartářka, co vám dovolí nahlédnout do Vaší budoucnosti a vaše super vzpomínky na tento den zaznamená svým objektivem profesionální fotograf.

Přijeďte si 27. května se svým autem značky Suzuki užít super den. Standardní kurz bezpečné jízdy v Mostě stojí 4.950 Kč. Registrační poplatek na akci Suzuki SuperŘidička je zlomek standardní ceny, tj. 950 Kč, za který získáte:

  • 1 hodinu teoretické přípravy na bezpečnou jízdu
  • 3,5 hodiny praktických jízd na 5 různých stanovištích
  • Super doprovodný program
  • Super občerstvení
  • Super tričko
  • Super fotky
  • Ale především super zážitek a sebevědomí pro další kilometry s Vaším Suzuki.

Podmínkou účasti na této akci je vlastnit řidičské oprávnění, vůz značky Suzuki, dále se na akci předem registrovat a zaplatit registrační poplatek ve výši 950 Kč.

Super ridicka 480x480

Program akce:

DOPOLEDNÍ SKUPINA OFFROAD polygon Most

08:00 registrace, snídaně
09:00 teoretická část
10:15 praktická část (5 různých stanovišť)
13:45 oběd
14:00 doprovodný program (líčení, focení, výklad, poradenství)
14:30 offroad
17:00 rozloučení

Registraci na akci a další informace najdete zde: https://www.suzuki.cz/auto/superridicka/registrace.aspx.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru