Foto: HZS Ústeckého kraje
Litoměřice

Velký Hubenov - Profesionální hasiči ze stanic Litoměřice a Štětí a dobrovolní hasiči obce Snědovice zasahovali v sobotu krátce před čtvrtou hodinou odpoledne u dopravní nehody na komunikaci č. II/269 u obce Velký Hubenov na Litoměřicku.

Zraněného řidiče z havarovaného vozidla vyprostili před příjezdem hasičů a Zdravotnické záchranné služby okolo projíždějící motorkáři. K nehodě přiletěl i vrtulník Letecké záchranné služby.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Hasiči vozidlo ležící na střeše postavili na kola, odpojili akumulátor a navijákem ho přitáhli blíže k pozemní komunikaci z důvodu snadnějšího naložení na odtahovou službu.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru