Ilustrační foto
Litoměřice

AKTUALIZACE: Muž byl vypátrán včera ve večerních hodinách v pořádku v Ústí nad Labem. 

Děčínsko, Ústecko - Od dnešního dopoledne policisté hledají 42letého muže u kterého hrozí důvodná obava, že by mohl spáchat sebevraždu.

Na Děčínsku dnes dopoledne probíhala pátrací akce za účasti několika desítek policistů, policistů speciální pořádkové jednotky, psovodů a vrtulníku Letecké služby PČR.

Pohřešovaný odjel dnes dopoledne ze současného místa bydliště v Ústí nad Labem vozidlem Opel Astra, stříbrnošedé barvy, RZ 9U7 4774 s tím, že chce spáchat sebevraždu. 

Informace k pohřešovanému naleznete v odkazu zde: Pátrání po osobách - Policie České republiky (pokud není odkaz aktivní osoba byla vypátrána).

Muž je vysoký 176 centimetrů, má střední svalnatou postavu, krátké světle hnědé rovné vlasy, ostříhané na tzv. ostrůvek, vousy (kratší strniště), oválný obličej a hnědé oči. Má tetování na obou pažích, na zápěstí levé ruky a na pravé noze, se vzory komiksových postav. Na hřbetech prstů levé ruky nápis KATT. Na levé ruce má mít hodinky Casio zelené barvy. Popis aktuálního oblečení nebyl zjištěn.

"V průběhu pátrání po pohřešovaném na Děčínsku vyšlo najevo, že by se muž mohl nyní pohybovat v Ústeckém okrese. Policisté po muži stále pátrají. Jestliže jste pohřešovaného muže ho viděli, nebo víte, kde by se mohl nacházet, kontaktujte linku 158," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru