TIP NA VÝLET: Na několik dní se otevře jinak nepřístupná Obora Fláje v Krušných horách
Vstup do obory Fláje. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Krušné hory - Kam vyrazit do přírody? Pokud se chcete vydat na neokoukané a běžně veřejnosti nepřístupné místo, vyjeďte do Krušných hor na pomezí Mostecka a Teplicka. Na několik dní se otevírá Obora Fláje.

O dnech otevřených dveří informovala radnice v Litvínově. Obora má být přístupná od 26. do 29. října, poté ještě v termínu od 14. do 17. listopadu letošního roku, a to vždy v čase od 10 do 15 hodin. Vstup do obory byl ale ještě v pondělí dopoledne okolo půl jedenácté uzavřený. 

Vstup bude povolen pro pěší a cyklisty jen po trase na asfaltová komunikace Šumenské údolí – Zámecká křižovatka, Zámecká křižovatka – Dlouhá Louka. Z důvodů bezpečnosti veřejnosti a klidu chované zvěře jsou návštěvnící žádáni o dodržování návštěvního řádu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru