Rozlučte se s létem stylově - pochodem po Krupské smyčce
Krušnohorská magistrála, která je součástí dvou náročnějších tras, nabízí velmi pěkné výhledy
Výlety

Krupka – V sobotu 16. září se koná oblíbený turistický pochod v Krušných horách Krupská smyčka. Akci, která nabízí tři trasy v různých délkách, pořádá tamní Klub českých turistů. Účastníci pochodu startují v době od 7-10 hodin z krupské sportovní haly, kde je i cíl. Vybrat si mohou z délek 7, 15 a 25 kilometrů.

Nejkratší, rodinná trasa, vede z Krupky po modré značce na hrad Kyšperk a zpátky. Trasa je vhodná pro rodiny s dětmi i pro terénní kočárky. Středně dlouhá trasa vede přes hrad Kyšperk po modré značce a Krušnohorské magistrále na Komáří vížku. Odkud se vrací zpátky po žluté značce. Nejnáročnější, 25 kilometrů dlouhá Horská trasa, vede rovněž přes Kyšperk a komáří Vížku, ale pokračuje dál na Přední Cínovec, Sedmihůrskou vyhlídku a zpět.

Na Kyšperku se v rámci akce uskuteční doprovodný program. Kromě historického jarmarku a ukázek dobových řemesel se představí šermíři. Pro děti budou připravené soutěže a také možnost opéct si špekáčky. Startovné je pro dospělé 20 a pro děti 10 korun. Každý účastník obdrží popis zvolené trasy a v cíli pak účastnický list. Stravování je z vlastních zásob pochodníků. Kontakt: e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., telefon: 725 031 012.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru