Foto: Policie ČR
Zprávy

Tuchlovice - Kolem šesté hodiny ráno došlo na dálnici D6 na 25. kilometru směrem na Karlovy Vary k nehodě osobního auta a vojenské kolony.

Na místě se vytvořila překážka na silnici, která komplikovala průjezd. "Čtyři lehce zraněné vojáky jsme po ošetření vezli do nemocnice v Kladně na centrální příjem," uvedla Monika Nováková, tisková mluvčí středočeské záchranky. 

Foto: Policie ČR

"Dnes krátce před šestou ranní vyjížděly všechny složky záchranného integrovaného systému k dopravní nehodě vozidel Armády ČR a civilního osobního auta. K nehodě došlo na 25. kilometru poblíž sjezdu na Lány. Podle prvotního šetření dvaapadesátiletá řidička automobilu Hyundai vjela do jedoucí vojenské kolony tvořené třemi obrněnými vozy, Pandury, jedním doprovodným nákladním vozem a dvěma osobními vojenskými auty. Dálnice byla průjezdná levým jízdním pruhem, to stále trvá, policisté zadokumentovávají nehodu dronem. Dechové zkoušky o všech byly negativní. Předběžná škoda činí 2 miliony korun," uvedla policejní mluvčí Michaela Richterová.

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru