Ústecký kraj - Už za necelých pět měsíců se stane Ústecký kraj dějištěm VII. Her zimní olympiády dětí a mládeže. Nyní můžete pomoci najít jméno pro maskota sportovního klání.

Maskot zimní dětské olympiády má pracovní název Bambule. Foto: Ústecký kraj

Sportovce i návštěvníky bude nejen po dobu celé olympiády, ale i před ní doprovázet maskot v podobě jakési „bambulky". "Zatím má pouze pracovní název, říkáme mu jednoduše Bambule či Bambulka. Chceme proto oslovit vás, fanoušky zimních sportů, obyvatele Ústeckého kraje, abyste nám pomohli najít vhodné jméno pro našeho maskota," říká mluvčí kraje Lucie Dosedělová.

Vaše nápady můžete zasílat až do 2. září na e-mailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. "V pátek 4. září pak na Dni s Ústeckým krajem oznámíme jeho nový oficiální název," dodala Lucie Dosedělová.

Tak co myslíte? Jak by se podle vás měl maskot jmenovat?

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru