Křešice - Jedno smrtelné a dvě těžká zranění, taková je bilance středečního ranního střetu dvou osobních aut u Křešic - Třeboutic na Litoměřicku. Na místo tragické nehody vyjela jednotka profesionálních hasičů z Litoměřic. Informuje o tom mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan s tím, že jeden z těžce zraněných byl v havarovaném autě zaklíněn, hasiči jej posléze vyprošťovali. "Na místě zasahoval také vrtulník Letecké záchranné služby a zdravotnická záchranná služba, která zraněné transportovala do nemocnice," uvedl k tragické nehodě mluvčí hasičů Marvan.

 

Ilustrační snímek zásahu letecké záchranky na místě tragické nehody. Foto: Jan Vraný

Podle předběžných informací měla v jednom z havarovaných aut zemřít mladá řidička. Jedno z těžce zraněných pak má být malé dítě. Tragickou nehodu vyšetřují dopravní policisté. Na místě stále zasahují složky Integrovaného záchranného systému. Zjištujeme podrobnosti ranního střetu.

ČLÁNEK AKTUALIZUJEME ZDE:

[article]2196[/article]

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru