Ústecký kraj - Chcete si vyrazit na romantický výlet se spoustou zajímavých zastávek? Představujeme vám turistické linky Dopravy Ústeckého kraje. Po kolejích i po vodě vás zavedou na ta nejhezčí místa našeho regionu.

Nové železniční linky Dopravy Ústeckého kraje nesou v jízdních řádech kromě čísla i označení „T“ jako turistické. Linky vedou vesměs po historických tratích, které jsou pro víkendové turistické cestování množstvím zajímavých cílů jako předurčené.

Na těchto linkách se setkáte s nostalgickými historickými vozy. Součástí systému Dopravy Ústeckého kraje je lodní osobní turistická linka 901 z Ústí nad Labem do Litoměřic.

Podrobnosti o turistických tratích a jejich jízdních řádech naleznete zde. Informační skládačky s jízdními řády jsou rovněž ve většině z 19 informačních kanceláří dopravců Dopravy Ústeckého kraje či v turistických informačních centrech.2406vlaky

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru