Litoměřice - Počátkem tohoto týdne byl zadržen šestatřicetiletý recidivista ze Štětí v jednom litoměřickém nákupním centru. Dotyčný muž sebral z prodejních regálů několik kusů balení semínek dýní, které uschoval pod své ošacení. S uvedeným zbožím poté prošel prostorem pokladen bez placení.

2302seminka

Ilustrační foto

Následně byl zadržen personálem prodejny a předán do rukou přivolaným policistům. Ti zjistili, že jde o známého recidivistu, který byl v posledních třech letech několikrát pravomocně odsouzen a potrestán za obdobné jednání.

"Ještě téhož dne si dotyčný převzal další sdělení podezření pro trestný čin krádeže. V případě soudem uznané viny mu hrozí až tříleté vězení," dodala mluvčí litoměřické policie Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru