Litoměřice budou patřit milovníkům vína. Vinobraní láká nabitým programem
Ilustrační foto: Pixabay.com
Co se chystá

Litoměřice - Centrum Litoměřic opět bude patřit milovníkům vína, které zde poteče proudem. Hudba, zábava, historická scéna, víno rozlévané do skleniček nesoucích nové logo Litoměřic, žádné plastové kelímky.

Takové má být letošní Vinobraní, které se uskuteční v pátek 20. a v sobotu 21. září. Hlavními hvězdami letošní akce, kterou vyvrcholí týdenní Městské slavnosti, bude oblíbená zpěvačka Ewa Farna a Michal Hrůza.

Hudební program zahájí v pátek Varmužova cimbálová muzika. Na podiu se pak vystřídají například Ivan Hlas Trio nebo Michal Hrůza. Najdete zde i historickou scénu, velkolepé představení ve stylu akrobatů, klaunů, žonglérů, provazochodců s ohňovou show atd. V sobotu se i letos rozezní kostelní zvony a na náměstí vjede král Karel IV. s družinou. „Na programu je vystoupení skupin Kamelot, Pokáč nebo oblíbené zpěvačky Ewy Farne, která se do Litoměřic již velmi těší,“ uvedla ředitelka MKZ Věra Kmoníčková. Příznivci jazzu a swingu si přijdou na své na nádvoří hradu. Podrobnější informace o programu naleznete na webových stránkách MKZ ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru