Na Zahradě Čech proběhne o víkendu sedmý ročník Gastro food festu
Ilustrační foto: Pixabay.com
Co se chystá

Litoměřice - Na výstavišti Zahrada Čech proběhne ve dnech 19. a 20. října již sedmý ročník festivalu určeného pro všechny milovníky dobrého jídla a pití Gastro food fest.

Otevřeno bude v sobotu od 10 do 18 hodin a v neděli od 10 do 17 hodin. Festival nabídne návštěvníkům kulinářské umění předních restaurací nejen z Ústeckého kraje, degustace vín i prezentace minipivovarů. Několikachodová menu s pokrmy podmanivých vůní a zejména delikátních chutí přichystají v rámci kuchařských show jedničky ve svém oboru Radek Šubrt, Markéta Hrubešová, Patricie Solaříková, Aleš Lehký a vítězka soutěže MasterChef Česko 2019 Kristína Nemčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru