Chystá se největší oslava jara v Ústí nad Labem – Ústecký Majáles
ilustrační foto
Co se chystá

Ústí nad Labem - Ve spolupráci s městem Ústí nad Labem a Kulturním střediskem města Ústí nad Labem, se uskuteční největší oslava jara – tradiční Ústecký Majáles. Uskuteční se 25. dubna v ústeckém letním kině.

Svátek studentů v roce 2020 oslaví ústečtí návštěvníci opravdu ve velkém. Jaro přijede do Ústí nad Labem oslavit Divokej Bill, Tomáš Klus s aktuální deskou Spolu či jeho žánrový kolega Vojtaano, písničkář vycházející z prostředí stand-up komiků. Jeho klip k singlu Budulínek vs galantní jelen se stal virálním hitem. Ani letos nebude chybět skupina UDG, která je v Ústí nad Labem i na pódiu jako doma. Poprvé se na festivalu kromě představí i brněnská kapela Poletíme?. Organizátoři rovněž vyslyšeli přání návštěvníků a přivezou i Mirai, na jejichž loňské vystoupení byly výborné ohlasy. Line-up doplní skupina Poetika.

„Letošní ročník jsme se rozhodli oslavit jaro opravdu pořádně. Pozvali jsme samé veselé party, na které se nejen dobře tančí, ale s nimiž si i návštěvníci s radostí zazpívají. Majáles je jeden z prvních openairů a mejdan na čerstvém vzduchu bude vítanou změnou i pro nás. Chceme si to tentokrát užít úplně všichni, návštěvníci, pořadatelé a těší se i kapely,“ uvedl za pořadatele Tomáš Staněk.

Samozřejmostí bude i doprovodný program, jenž bude postupně odhalován.

Vstupenky kupujte v sítích xticket, nebo v lokálních předprodejích Firo Tour (OC Forum), kavárna Albert (Hypernova Severní Terasa).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru