Jeden z nejlepších kuchařů Radek Šubrt bude vařit s rodiči a dětmi v Labe aréně
Zdroj: labearena.cz
Co se chystá

Štětí - Malá kulinářská senzace pro malé kuchaře a kuchařky se odehraje tuto sobotu 8. února v Labe aréně Ústeckého kraje ve Štětí. Hlavními aktéry budou známý kuchař Radek Šubrt a jeho malí žáci, kteří se musí, vzhledem k omezenému počtu míst, včas přihlásit do výjimečné školy vaření – Děti v kuchyni vítány.

„V Labe aréně Ústeckého kraje jsme vaření s dětmi a pro děti zatím neměli. Věřím, že Radek Šubrt, který zná prostředí celosvětově exkluzivních restaurací, odhalí rodičům a dětem ze Štětí a okolí část kulinářského tajemství a naučí je několik receptů vhodných pro zdravou a vyváženou stravu vhodnou pro malé sportovce i jejich rodiče,“ uvedl Michal Kurfirst, ředitel Labe arény Ústeckého kraje.

„Kuchařině se věnuji již hezkou řádku let. Dobře vím, že dobré jídlo dokáže navodit skvělou atmosféru v každé situaci. Zkušenosti jsem sbíral ve vyhlášených restauracích po celém světě, mimo jiné u Daniela Bouluda v New Yorku, v restauracích v Německu, Rakousku či Švýcarsku. Stále častěji se ve své praxi setkávám s náročnými požadavky svých klientů, kteří očekávají víc než jen obyčejný catering nebo uspořádání rodinné oslavy,” píše na svých webových stránkách Radek Šubrt.

Registrace na tuto akci je možná na mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Začátek je v 10.00 hod.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru