Kulturní život se pomalu začíná navracet: Co se chystá na květen a červen?
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Co se chystá

Roudnice nad Labem - Postupné rozvolňování vládních opatření umožňuje pomalý návrat kulturního a společenského života. Na návštěvníky se po dvouměsíční neplánované odstávce připravuje také Sál Koruny v Roudnici nad Labem. Samozřejmě za snížené kapacity a dodržování nařízených hygienických opatření. Připravují se také venkovní akce.

Provoz v Sále Koruny se obnovuje v neděli 17. května loutkovou pohádkou Sváťova dividla Máša a tři medvědi. O týden později, tedy 24. května, mohou ti nejmenší zhlédnout pohádku Tři malá prasátka.

Na neděli 7. června se mohou těšit především milovníci klasické hudby. V podání harfistky Kataríny Ševčíkové, která svůj koncert doplní i mluveným slovem, zazní ale i jiné žánry. Zpříjemněte si nedělní odpoledne hudebním zážitkem, a to na velmi netradičním místě - nad vinicí roudnického zámku.

Písničky zpod taláru je název hudební talkshow s advokátem Ivo Jahelkou, kterou jsme pro vás v Sále Koruny připravili na sobotu 20. června. Zábavný pořad je sestaven ze starších i novějších veselých příběhů ze života, zpracovaných do písniček, a z „perliček“ ze soudních spisů i policejních protokolů.

Aktivně se pracuje na variantách řešení pořádání velkých akci, jako jsou Roudnický košt (13.6.), Roudnické vinobraní (12.9.) a venkovní kulturní akce v rámci Letní Roudnice (červenec, srpen). V platnosti jsou zatím také termíny přeložených akcí, jako je koncert Lucie Bílé (18.6), zážitková degustace Francie všemi smysly (25.6.), Travesti show Nemocnice na pokraji zkázy (25.6.) a koncert Roudnice Rocknroll Tribute (20.11.).

Pro aktuální informace sledujte web www.kulturaroudnice.cz, na kterém můžete vstupenky na všechny akce zakoupit on-line. K dispozici je vám také Informační a dopravním centrum Podřipska, které je otevřené denně, a jeho informační linky 412 871 501 a 412 871 502.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru