Nenechte si ujít: Vinárna na zámku se otevře s českými víny, pouze však na jediný den!
Ilustrační foto
Co se chystá

Roudnice nad Labem - Pouze jediný den, v sobotu 13. 6. 2020, bude otevřená vinárna na zámku v Roudnici nad Labem. Nabídne výhodné degustační menu složené výhradně z českých vín litoměřické a mělnické podoblasti doplněné českými pokrmy. Přijďte vyzkoušet nový festivalový koncept, který jednorázově nahradil letošní ročník tradičního Roudnického koštu.

Pro rok 2020 byli pořadatelé tradičního Roudnického koštu nuceni jednorázově změnit koncept festivalové akce. Jako náhradu Říp, o.p.s. již tuto sobotu 13. 6. nabídne servis v režimu vinárny na roudnickém zámku.

Za tímto účelem nově zřízená jednodenní vinárna na zámku v Roudnici nad Labem v den svého otevření nabídne výhodné degustační menu složené výhradně z českých vín litoměřické a mělnické podoblasti doplněné českými pokrmy. Obsluha bude probíhat ve vnitřních saloncích zámecké vinárny i ve vnějších prostorách.

Nabídku degustačního menu, ceny konzumací a další informace najdete na webu www.vinarna-zamek.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru