Na Zahradě Čech se rozloučí s prázdninami. Děti se mohou těšit na den plný zábavy
Ilustrační foto
Co se chystá

Litoměřice - Den plný zábavy, překvapení, soutěží i zajímavých atrakcí, to vše čeká na dětské návštěvníky na litoměřickém výstavišti v sobotu 29. srpna. Den pro děti na Zahradě Čech otevře brány výstaviště od 13.00 do 18.00 hodin.

Nejmenší návštěvníci se mohou těšit na Štěpánčino divadlo, klaunskou show Pepe a Pipi, diskotéku s písničkami z pohádek, soutěže a mnoho dalšího. Program doplní pouťové atrakce – mašinka, řetízák, houpačky lodičky, dále bumber fotbal, fotbal terč, aquazorbing, skákací hrady, hod kladivem, lukostřelba. Chybět nebude malování na obličej ani fotokoutek.

Po celý den se o občerstvení postará Family Food Festival. Jedná se o první ročník street food festivalu pro celou rodinu. Z pestré nabídky jídla a pití si vybere opravdu každý člen rodiny. Festival bude probíhat souběžně se Dnem pro děti. Vstup nebude zpoplatněn! Více informací na http://www.zahradacech.cz/.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru