Nenechte si ujít: První adventní neděle láká na farmářské trhy
Ilustrační foto
Co se chystá

Roudnice nad Labem - O první adventní neděli 29. listopadu se před kulturním domem Říp na roudnickém Husově náměstí od 13 hodin uskuteční Adventní farmářské trhy. I když mohou z důvodu vládních opatření probíhat pouze v komornější formě bez kulturního programu - pouze s reprodukovanou hudbou, jejich návštěvníci o vánoční atmosféru nepřijdou.

Roudnické farmářské trhy, ve spolupráci s Říp, o.p.s., pro návštěvníky připravil tradiční farmářské stánky, tentokrát rozšířené o sortiment s adventním zbožím, např. s vánočními dekoracemi a jmelím. Chybět nebude ani občerstvení, které je z důvodu vládních opatření k dispozici pouze s sebou. Výdejní okénko Caffé Říp bude dostupné bočním vchodem od věže Hláska.

Aktuální informace o kultuře v Roudnici nad Labem sledujte na www.kulturaroudnice.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru